Socialt accepterat? who cares

 
Har tänkt lite på en sak. VARFÖR i hela friden är det inte socialt accepterat att skriva till random kille/tjej på nätet och ba:
- Tja! Du verkar skön, vill du luncha i veckan kanske? 

Asså TÄNK om det var de, att det var fett casual att folk ba skrev till varandra och lärde känna varandra utanför att kommentera varandras bilder på instagram. Det finns jättemånga där ute som jag ba vill skriva ett sånthär medelande till. Hur ska man annars lära känna nytt folk? Fester? Ja sure men då blir man ju typ bästavänner när man är fulla och sen blir detbara stelt när man träffas igen nyktra haha... Inte alltid men oftast, såna "relationer" brukar oftast sluta med att man börjar följa varandra på insta och gilla bilder då och då. The end. Så jävla synd, aight? Tänk om man skulle träffa alla dedär sköna personerna man bara snackar med på insternet, fatta najs?? Fatta hur många nya kontakter (vilket aldrig är fel hallå?)
 
Missförstå mig inte, jag ÄLSKAR mina kompisar jag har nu super mycket. Är fett nöjd, men vem tackar nej till att utvidga sin kompiskrets?? Flera av mina närmaste vänner har jag faktiskt från början lärt känna på nätet. Vi har börjat på insta, gillat bilder, kommenterat, snap:at och tillslut bestämt att vi ska träffas. Ibland klickar det (oftast hehe) och ibland inte. Men ex: Jassy och jag klickade så himla bra och vi har haft kontakt på nätet sen typ somras och träffades fett kort efter det, endast pga vi är båda fett sociala och vill träffa nya människor. 
 
Så till DIG som läser detta, så har jag bara en sak att säga...
- Tja! Du verkar skön, vill du luncha i veckan kanske? ;)
 
 
Allmänt | |
Upp